• Ultimele știri

  luni, 17 octombrie 2016

  Gigi Becali intinde o mână de ajutor pentru comunele inundate din Galați. Ajută oamenii să-și repare casele

  Gigi Becali a mers în comunele inundate din Galați. Latifundiarul din Pipera a spus că vrea să vină în sprijinul celor care au rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce casele lor au fost măturate de ape. Becali a donat mâncare pentru 2000 de persoane și a adus, cu ajutorul 


  unui camion, materiale de construcție pentru ca oamenii din trei localități grav afectate de inundații să-și poată repara casele.

  Finanțatorul echipei de fotbal Steaua a ajuns în această dimineață în Slobozia Conachi, unde nu mai puțin de 200 de case au fost afectate din cauza inundațiilor care au lovit zona săptămâna trecută.
  Gigi Becali, ajutoare pentru sinistrați

  Aici, Gigi Becali a adus pentru oamenii aflați în impas mâncare, pături și materiale de construcție. Latifundiarul din Pipera le-a promis oamenilor că-i ajută să-și refacă gospodăriile în care șuvoaiele au făcut ravagii.  Nu este prima oară când Gigi Becali vine în sprijinul acestor oameni și când s-a aflat în pușcărie. I-a ajutat și în 2013, când localitatea Slobozia Conachi a fost afectată de inundații catastrofale. Pentru fapta sa, Gigi Becali a primit titlul de cetățean de onoare al comunei.

  Becali a spus că merge și în localitățile Cuza Vodă și Pechea, unde peste 250 de case au fost distruse de ape.

  În urmă cu 11 ani, Gigi Becali a construit case în localitatea Vadu Roșca din județul Vrancea pentru oamenii rămași fără un acoperiș deasupra capului, după ce au fost loviți de inunudațiile catastrofale.


  Sursa: Libertatea.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!