• Ultimele știri

  luni, 10 octombrie 2016

  FOTO INCREDIBIL: Se pregăteşte Rusia de RĂZBOI? Imaginea surprinsă pe străzile Moscovei care îţi dă fiori!

  Se pregăteşte Rusia de război? Este cea mai întâlnită întrebare în politica internaţională, după ce Rusia a invadat Crimeea. Un jurnalist rus susţine că adăposturile antiaeriene şi instalaţiile de avertizare au fost verificate, asta în timp ce pe străzile din Moscova au fost fotografiate blindate.



  Rusia face ample manevere şi exerciţii militare, într-un context tensionat care există cu NATO şi mai ales cu Statele Unite. În ultimele luni au fost mutate înspre graniţa de Vest a Rusiei echipamente militare, blindate, elicoptere şi baterii antiaeriene. Oficial, ruşii au declarat că sunt exerciţii fireşti în contextul actualei politici internaţionale, unde NATO încearcă să-şi intensifice prezenţa în Europa de Est şi în zona Ţărilor Baltice.



  Ieri, Artur Petrosyan, editor şef la publicaţia Sport Express, a fost o imagine cu o coloana de blindate surprinsă pe străzile din Moscova. De asemenea, acesta susţine că adăposturile antiaeriene şi instalaţiile de avertizare sonoră au fost verificate. În plus, spaţiul aerian de deasupra Moscovei a fost survolat de mai multe elicoptere militare, într-un gest ce a semănat cu un exerciţiu militar.


  Sursa: hotinfo.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!