• Ultimele știri

  duminică, 16 octombrie 2016

  Donald Trump: “Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la Washington şi din întreaga lume!”

  Campania electorală prezidenţială din SUA a atins un nivel pe care rar l-am mai văzut în istorie. Dacă până în prezent candidaţii la preşedinţia SUA se duelau pe subiecte sterile, în prezent asistăm la o adevărată “revoluţie” în SUA: un candidat la preşedinţia SUA (Donald Trump) atacă 


  “noua ordine mondială” şi “Oculta Mondială” (“Establishment” sau “Sistemul” cum îi spune Donald Trump, dar e acelaşi lucru).

  Iată că ceea ce spun conspiraţioniştii demult – faptul că politica SUA se află sub papucul unui grup infracţional ocult ce urmăreşte globalizarea şi cucerirea lumii – nu este chiar un “fals”. Acest lucru e confirmat de Donald Trump, care, categoric că ştie mai multe din interiorul politicii americane decât ştim noi. De aceea, Donald Trump e atacat atât de mult de mass-media oficială, de oficiali din întreaga lume, de aşa-zişi analişti politici – pentru că deranjează şi spune lucrurilor pe lume.

  Dacă va câştiga preşedinţia SUA, presimt că Trump va avea soarta tragică a preşedintelui JF Kennedy, cel care a fost asasinat mişeleşte în 1963 de aceeaşi Ocultă care încearcă să pună ghearele pe lume. Iată câteva fragmente dintr-un discurs cu adevărat electrizant al lui Trump; o fi un discurs populist, dar în el sunt spuse multe adevăruri.

  * Sistemul politic va face orice, va spune minciuni, pentru a-şi menţine puterea şi prestigiul, şi asta în detrimentul vostru. Sistemul de la Wahington şi marile corporaţii financiare şi mass-media, care îl finanţează, există pentru un singur motiv: pentru a-şi proteja bogăţiile. Sistemul are în aceste alegeri trilioane de dolari la dispoziţie.

  * Pentru cei care controlează puterea de la Washington şi pentru cei cu interese globale, ei nu au în minte binele vostru. Campania noastră reprezintă o adevărată ameninţare existenţială, lucru ce nu l-au mai văzut înainte.

  * Aceasta nu este doar încă un ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizaţiei noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâştiga controlul asupra guvernului nostru.

  * Sistemul politic care încearcă să ne oprească este acelaşi grup responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru imigraţiile ilegale masive şi pentru politice economice care au lăsat ţara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supravieţuirea naţiunii noastre, credeţi-mă.

  * Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni ce au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie.

  * Sistemul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi se*xuali”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia voastră.

  * Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi şi vor face şi mai rău decât atât… vor face tot ceea ce este necesar. Familia Clinton e o familie de criminali… nu uitaţi asta.

  * Marea noastră civilizaţie şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce; am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea din guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care i-au distrus suvernitatea.

  * Dar cartierul general al politicii mondiale se află aici, în America, şi el e reprezentat de sistemul politic corupt din Washington, ce-şi doreşte o globalizare radicală. Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile. Şi, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.

  Sursa: ovendal.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!