• Ultimele știri

  luni, 31 octombrie 2016

  Dacian Cioloș șters pe jos de o jurnalistă: "Nu poți să faci așa ceva!"

  Corina Drăgotescu critică Guvernul Dacian Cioloș din cauza tehnocraților care intră în politică. Jurnalista subliniază că tehnocrații și-au făcut campanie pe banii românilor în interes propriu. 


  Întrebată de cititori cum vede Guvernul tehnocrat, Corina Drăgotescu a răspuns, la DCNews LIVE: ”Foarte gri. E ca un șoricel speriat, tot Guvernul.

  E un guvern mincinos. Au zis că nu intră în politică și, rând pe rând, intră unul câte unul în politică. Nu poți să vii la putere să zici `eu vin să stau un an` și apoi `știi, e un an cu prelungiri. Mă duc și încerc să mai stau pentru că mi-am câștigat notorietate pe banii voștri, pe îngăduința voastră`. Trebuia să numească de la început Klaus Iohannis un guvern politic”.

  Jurnalista a adăugat că ”ei, pe banii noștri, ai românilor, și-au făcut propria campanie electorală”. Corina Drăgotescu subliniază că ”nu contează ce rezultate au, contează că te-au mințit, au venit și s-au folosit de tine, s-au șters de tine și acum încearcă să folosească în interes propriu. Șterg pe jos cu tine. Nu poți să faci așa ceva, nu se poate”.

  Sursa: sokant.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!