• Ultimele știri

  luni, 31 octombrie 2016

  Dacia Logan Electric pus în vânzare. Sute de km cu un “plin” şi 25 de ani garanţie pentru baterie

  Compania românească Prime Motors Industry a creat un Logan electric, 100% ecologic. Mașina beneficiază de o autonomie de până la 500km de condus, la un signur „plin”. Această distanță poate fi atinsă de bateria de 45kWh, dar există variante și mai mici, de 11kWh, sau de 22kWh.


  Bateria din interiorul acestui Logan electric oferă o durată de viață de 25 de ani și este creată pentru condiții meteo extreme. De asemenea, compania oferă și o garanție de cinci ani pentru baterii, informează bussinesmagazin.ro.

  Acest nou model de Logan electric vrea să păstreze costurile cât se poate de reduse. Astfel, cu prețul pe care l-ați plăti în mod normal pentru puțin mai mult de un litru de benzină premium, 6 lei, puteți conduce 100 de kilometri. Cea mai mică baterie, cea de 11kWh, vine cu o autonomie de 125km pentru mașină.

  Prețul unui Logan electric pleacă de la 15.000 de euro pentru varianta de 11kWh, urcă la 18.000 de euro pentru bateria de 22kWh și ajunge la 26.000 de euro pentru varianta de 45kWh. Producătorii acestei mașini așteaptă deja comenzi din partea celor interesați, având în vedere că omologarea acestora la Registrul Auto Român se face fără niciun fel de problemă.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!