• Ultimele știri

  marți, 25 octombrie 2016

  Care va fi rezultatul faptului că România este condusă ”de un om care nu este creștin-ortodox”? Se fac jocurile Germaniei, Cioloș pe ale Franței!

  Un preot de la Schitul ”Sfântul Lazăr” din Alba Iulia le-a spus credincioșilor, duminică, la slujbă, că rezultatul faptului că România este condusă ”de un om care nu este creștin-ortodox” va fi acela că, ”mâine, poimâine” oamenii se vor trezi, ”la


   presiunea Europei sau a francmasoneriei”, că va fi aprobată căsătoria între persoane de același sex, adăugând că ”Iohannis face jocurile Germaniei și Cioloș pe ale Franței”.

  Declarația preotului vine la câteva zile după ce președintele Klaus Iohannis a militat pentru căsătoria între persoane de același sex. Într-o declarație, primul om în stat a spus că demersul Coaliției pentru Familie este "fanatism religios", ignorând 3 milioane de români care au semnat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie.

  Conform News.ro, Arhiepiscopia Alba Iulia a anunțat că va discuta cu acesta pentru că nu dorește să promoveze o atitudine ostilă față de persoanele cu alte convingeri.

  Klaus Iohannis este de origine germană, părinții săi locuind în apropiere de Munchen.

  Premierul Dacian Cioloș este căsătorit cu Valerie Ciolos-Villemin, despre care există zvonuri aceasta este nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier.

  Sursa: activenews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!