• Ultimele știri

  miercuri, 5 octombrie 2016

  Becali șterge pe jos cu Băsescu: E un căruţaş de sfeclă. Ești la unghia mea mică

  Conflictulul dintre Traian Băsescu și Gigi Becali a atins cote maxime. Latifundiarul din Pipera a făcut declarații extrem de dure la adresa fostului președinte. Acesta practic se răzbună considerând că Băsescu l-a trimis în temniță.


  „Băsescu e un căruţaş de sfeclă. El nu trebuia să fie preşedintele ţării. Niciodată nu a fost mai puternic decât mine. M-a băgat el la puşcărie, dar acum e la unghia mea mică. Nenea Băse nu îi spune tu lui Kovesi să răspundă. Las-o în pace. A dat ţara peste cap şi acum nu îi mai convine. Ce vină are Kovesi? Va cădea în laţul făcut de el. La câteva luni după ce am ieşit din puşcărie, ginerele tău mi-a cerut 7000 de euro că a avut un accident şi avea nevoie de bani. E vorba despre Syda.

  Să îmi spună cum pleca cu genţile pline cu avionul. La 7 jumate seara după conferinţa de presă pe care o făcea, pleca cu genţile pline. Dar a pierdut genţile alea. Să spună el cum l-a iertat pe Dinu Patriciu.

  De ce nu îi mai răsunde Adriean Videanu la telefon? Omul l-a slujit credincios şi i-a făcut multe belele. Că de ce nu a votat-o pe Elena Udrea şi l-a votat pe Vasile Blaga? Imediat după ce l-a votat pe Blaga i-a făcut dosar. Videanu mi-a spus că nu îi mai răspunde la telefon că e un om de nimic”, a răbufnit Gigi Becali la RTV citat de stiripesurse.ro.

  Traian Băsescu a preferat să se abțină de la orice comentariu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!