• Ultimele știri

  marți, 25 octombrie 2016

  Băsescu, atac DUR la actualul guvern: „Cioloș, cât de slugi puteți fi voi? Adunătură de ticăloși și trădători de țară!”

  Traian Băsescu a adus critici dure actualului guvern al României în contextul mitingului unionist de pe Calea Victoriei. În această după amiază peste 1000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei pentru un miting în care susțin unirea Basarabiei cu România. 


  Protestul a devenit la scurt timp violent, jandarmii intervenind în forță cu bombe cu gaz lacrimogen, blocând accesul acestora către Piața Universității. Cel puțin cinci persoane au fost arestate.

  George Simion a declarat că protestul se va muta în Piața Universității, unde vor rămâne până ce premierul Cioloș va veni să discute cu ei.

  Traian Băsescu a acuzat guvernul, pe ai cărui membri i-a numit „slugi” și ”adunătură de ticăloși, trădători de țară”. Fostul președinte al statului român a subliniat că premierul Dacian Julien Cioloș și Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dispară din viața publică.

  „Ticăloşilor sau Julien tu cu ce te ocupi ?
  În România, liderii celor care au manifestat azi la Bucureşti pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reţinuţi şi băgaţi în dube de jandarmi.
  Vai de capul vostru, adunătură de ticăloşi trădători de şară.
  Cioloş, cât de slugi puteţi fi voi, Guvernul României?
  Pentru violenţa jandarmilor împotriva unioniştilor din Republica Moldova şi România, Ministrul Afacerilor Interne şi Dacian Julien Cioloş trebuie să dispară din viaţa publică.
  Slugoilor, ce tare vă doare unionismul. L-aţi ridicat pe George Simion, unul din liderii unioniştilor, ca să faceţi frumos în faţa Germaniei şi a Federației Ruse”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

  Sursa: b1.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!