• Ultimele știri

  duminică, 16 octombrie 2016

  Atenție, imagini ȘOCANTE! “Români, mi-e scârbă de voi, scârboșilor. Trebuie să vă OMORÂM”

  Scene halucinante petrecute în Piața Mihai Viteazul din Cluj, unde cerșetorii și comercianții ambulanți profită de faptul că sunt majoritari și îi amenință pe români, conform nuv.ro.


  Clujenii sunt deranjaţi şi de mizeria pe care o fac tiganii în locul unde îşi fac veacul în fiecare zi. A fost sesizat şi primarul Emil Boc cu privire la această problemă.

  “Aş dori să fac o sesizare în legătură cu zona Piaţa Mihai Viteazu mai exact străzile Argeş şi Ploieşti. În fiecare zi trec prin această zonă şi e plin de vânzători ambulanţi, cerşetori şi ţigani care îşi desfac marfă pe jos şi vând nimicuri, te agasează şi incomodează. În plus, nu mă simt în siguranţă, îmi este frică de o posibilă tâlhărie care sunt la ordinul zilei în această zonă”, scrie o clujeancă, într-o sesizare adresată primarului.

  Femeia care vorbește în numele întregii comunități a depus nenumărate solicitări în acest sens, dorința sa fiind în unanimitate cu cea a locuitorilor agresați, și anume ca: ”u “ca această zonă să nu devină o pată neagră pentru Cluj-Napoca”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!