• Ultimele știri

  marți, 11 octombrie 2016

  APROAPE DE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

  Rusia are exercițiu național început, vor participa peste 40 de milioane de cetățeni. Prin urmare, țara se pregătește pentru un posibil război nuclear cu SUA. Războiul din Siria amenință să degenereze. Relațiile dintre SUA și Rusia s-au deteriorat masiv din cauza războiului din Siria. 


  Secretarul de stat american John Kerry a încheiat negocierile cu Rusia. Cu puțin timp înainte de a fi suspendat tratatul bilateral pentru eliminarea plutoniului presedintelui rus, Vladimir Putin.

  Astăzi începe spune Ministerul rus al Apararii Civile, un exercițiu de patru zile, 40 de milioane de cetățeni ruși și 200.000 de specialiști, Notrettungsdivisionen participa la acesta . Exercițiul se numește “organizarea apărării civile în timpul catastrofelor naturale și provocate de om , majore din Federația Rusă”.

  Rusia se pregateste pentru un război nuclear


  In perioada cuprinsă între 4 octombrie – 7 octombrie se va testa modul în care populația va reacționa la un dezastru, a spus Oleg Manuilov de la Apărarea Civilă. Se testeaza, de asemenea, măsurile pentru “protecție biologică împotriva radiațiilor, chimice “. Se pare că este cel mai mare exercițiu al Rusiei în curs de pregătire pentru un război nuclear de la sfârșitul Războiului Rece.

  Timpul de exercitare pentru masă se explică prin tensiunile crescânde dintre Rusia și SUA în războiul din Siria. Generalul american Joseph Dunford a avertizat că, propunerea secretarului de stat John Kerry de aacoperi zona ar avea ca rezultat un al treilea război mondial.
  A zbura în zona Siriei înseamnă război SUA împotriva Rusiei


  În timpul raportului său către Comitetul de Servicii Armate al Senatului SUA de saptamana trecuta a lui Joseph Dunford, in care senatorul Roger Wicker a fost întrebat ce crede el despre propunerea zonei de interdicție aeriană în Siria, generalul cu patru stele a raspus:

  “Dacă vrem sa controlam acum întregul spațiu aerian al Siriei, atunci vrem sa începem un război împotriva Siriei și Rusiei. Aceasta este o decizie de bază, pe care nu o voi lua nici un caz. ”

  Fostul secretar de stat Hillary Clinton, din octombrie trecut pledeaza cu vehemență pentru o zonă de interdicție aeriană în Siria. Motivul este susținerea forțelor aeriene din Rusia pentru guvernul sirian în lupta împotriva teroriștilor. Dar, John Kerry si Hillary Clinton cu cererea lor, sunt nu numai pentru o zonă de interdicție aeriană.

  Deja în luna iunie, a raportat Wall Street Journal, mai mult de 50 de diplomați americani care într-o declarație comună către președintele Barack Obama, au cerut o acțiune militară împotriva Siriei. Aceste măsuri le-au numit zonă de interdicție aeriană dar este un atac direct asupra guvernului sirian.


  Sursa: democratiedirectapentruromania.wordpress.com

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!