• Ultimele știri

  sâmbătă, 29 octombrie 2016

  Adela Lupse, isterica de la concursurile interactive CANDIDEAZA la parlamentare din partea PRU

  Daca nu va amintiti de ea, va vom ajuta sa va dati seama despre cine este vorba. Mai stiti concursurile interactive de pe National Tv? Acelea cand sunau telespectatorii si raspundeau unor intrebari prostesti sau rezolvau diferite jocuri?


  Ei bine, Adela Lupse a devenit cunoscuta in 2009 datorită modalităţii inedite de a convinge telespectatorii să participe la aceste concursuri. Pe YouTube exista numeroase filmulete in care este prezentata “isteria” acestei domnite. Aproape ca ti se ridica parul in cap cand o auzi, e mai rau ca o nevasta disperata care cere atentie.

  Acum, mai curajoasa ca oricand, intra in PRU si apare peste noapte, pe listele candidatilor pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie.

  Amuzant este ca domnita a reusit pe vremea cand lucra la National Tv sa ii bage in bucluc pe sefi. Postul a fost amendat de către Consiliul Naţional al Audiovizualului cu 50 de milioane de lei. Tot din cauza iesirilor ei, s-a decis sa se schimbe ora difuzarii acelei emisiuni.

  Mai mult decat atat, violenta nejustificata cu care actiona Adela Lupse in timpul prezentarii emisiunii, nu a fost vazuta cu ochi buni. Reclama proasta facuta postului, a transformat-o pe vedeta intr-o alta persoana.

  E clar acum cat de greu i-a fost sa treaca peste daca a ajuns sa intre in PRU si sa si candideze. Ceva acolo nu miroase-a bine!  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!