• Ultimele știri

  joi, 6 octombrie 2016

  A aparut filmul lui Robert de Niro despre vaccinuri, cenzurat datorita mesajului pe care il transmite. “VAXXED From Cover Up to Catastrophe”

  Celebrul actor Robert de Niro este parintele unui copil autist! Asta inseamna ca a avut tot dreptul si a avut si puterea sa realizeze unul dintre cele mai cutremuratoare documentare facute pana acum despre cumplita boala.


  In ziua de azi isteria vaccinarii atinge cote alarmante, cel putin la noi in tara, unde tindem sa impartim populatia in doua. De o parte cei care sunt impotriva vaccinarii, cu argumentele lor, de cealalta parte cei pro-vaccinare. Statul roman se afla intr-o situatie in care nu e departe de a face chiar un abuz. De a da legea vaccinarii obligatorii, punand practic in ilegalitate sute de mii sau milioane de romani care sunt impotriva.

  Avem deci acest film, a carui vizionare este utila tuturor celor care sunt interesati de subiectul vaccinarii, de subiectul autismului indus de vaccinuri si nu in ultimul rand util oricui vrea sa fie mai bine informat desprea aceasta tema!
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!