• Ultimele știri

  miercuri, 14 septembrie 2016

  "Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!" CEREM NAȚIONALIZAREA RESURSELOR NATURALE, OPRIREA CONCESIONĂRILOR ȘI OPRIREA VÂNZĂRII PAMÂNTURILOR LA STRĂINI

  Aceasta e o inițiativă cu adevărat fundamentală pentru țara noastră. "Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!" - . CENZURĂ TOTALĂ ÎN MASS MEDIA. Link direct catre petiție. Semnează și tu:


  Petitie: "CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi"  46.000 de semnatari in 14 luni, poate parea o cifră mica in comparatie cu 500.000 de semnaturi care se cer, sau cu alte initiative care au strans 3.000.000 sau 115.000 de semnaturi.

  Numai ca alte initiative au in spate fie Biserica Ortodoxa (Initiativa Pro-Familie) fie diferite posturi de televiziune ca Antena 3 (Petitia pentru familia Bodnariu).
  In realitatea 46.000 de semnaturi, in 12 luni, reprezinta o cifra uriasa, Petitia fiind in primele zece petitii romanesti semnate in toate timpurile pe toate site-urile de Petitii online.

  46.000 de semnaturi reprezinta o cifra URIASA daca tinem cont ca initiativa nu are sprijinul nici unei organizatii si se desfasoara sub un complet anonimat in MASSMEDIA, mai exact, sub o adevarata CENZURA.

  Incercarea de a ignora aceasta initiativa indica teama sistemului, si nu numai a lui, fata de ceea ce ar putea decide cetatenii acestei tari legat de proprietatea si de gestiunea resurselor naturale, resurse naturale pe care cetatenii Romaniei le detin DE DREPT.

  Cei 46.000 de voluntari vor constitui in scurta vreme BAZA de actiune, atuni cand vom lansa Faza-II, "Initiativa Legislativa de Modificarea Constitutiei". Cu ajutorul lor vom aduna alti 500.000 de cetateni care sa sustina si sa semneze aceasta initiativa.

  Aceasta initiativa este o initiativa de care tara noastra are cea mai mare nevoie ca sa se poata redresa. Fara ea tara noastra nu se poate redresa. Cine va spune altceva va minte.

  Suntem pe drumul cel bun si vom duce aceasta initiativa pana "in panzele albe".

  Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii".

  „Nimic nu e pierdut niciodată... Am păzit o singură lege: să nu ne plecăm genunchii niciodată în fața nimănui. ... Atâta timp cât mă voi putea mișca, atâta timp cât va mai fi un singur dac care va vrea să trăiască liber, ne vom bate pentru acest pământ bun și frumos. Dacă nu mai avem cetăți, ne vom bate în ruinele lor. Și cât va mai fi o singură palmă de pământ pe care să putem sta în picioare, ne vom bate pentru palma aceea. Aceasta-i legea. Singura. Alta nu cunosc. Ultimul drept pe care-l avem este să ne dăm moartea, dar ultimul!”. Decebal Regele Dacilor - scena din filmul Dacii.

  Cenzura totala in mass-media despre aceasta initiativa

  Fluierul.ro a trimis petitia la mai multe ziare si posturi de televiziune centrale si la mai multe ziare locale rugandu-i s-o sustina in paginile lor.

  Nici un ziar central sau local nu a vrut s-o publice. Mai mult nici macar nu au raspuns la e-mailurile trimise.

  In acelasi timp, atat Antena 3 cat si Realitatea Tv au vorbit in aceasta perioada, in emisiunile lor, de diverse alte petitii.

  Prin urmare, Blocajul este total.

  Singura sansa ramane sa distribuim fiecare dintre noi articolul de pe Fluierul.ro cu expunerea de motive si Linkul Petitiei apropiatilor nostri si sa-i rugam sa semneze si sa o distribuie si ei mai departe.

  Dar nu ne vom opri aici. Urmariti Fluierul.ro in curand vom declansa Faza-II-a pe Fluierul.ro cand ne vom grupa pe localitati pentru strangerea de semnaturi oficiale pentru CCR.

  Va multumim,
  Redactia Fluierul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!