• Ultimele știri

  luni, 12 septembrie 2016

  Vă rugăm aveți MARE ATENȚIE! Țânțarul TIGRU prins în BUCUREȘTI de un locuitor

  Pozele de mai jos sunt pozele unui țânțar tigru prins de mine în București, zona Tineretului și apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi după ce a fost înțepat de acest țânțar. Am mai prins câțiva însă nu am la ce să mai fac poze.Îi puteți deosebi prin coloratura alternativă alb-gri foarte ciudată pentru un țânțar "autohton".


  Direcția de sănătate Publică a Municipiului București ce face? Ministerul Sănătății ce face? Primăria Municipiului București ce face? Dormiți dragi funcționari?
  Ținând cont că acest țânțar este vectorul a cel puțin 20 de boli grave și la care populația României nu are nici un fel de imunitate sau pregătire pentru a le preveni: febra Denga, meningită, febra galbenă, răspândește virusul Zika responsabil de microcefalie la noii născuți ai căror mame au virusul etc. , fiind un țânțar venit din zone tropicale sau subtropicale, ar trebui inițiată o campanie agresivă de informare și prevenire a unor complicații majore pentru populația potențial țintă și de eradicare a acestei insecte periculoase.
  Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomenește de acest pericol avertizând despre pericole și sesizând autoritățile (in)competente... doar pe bloguri am văzut comentarii.
  De ce vă mai plătim stimați funcționari publici dacă nu vă faceți treaba? De ce mai sunteți în aceste instituții dacă nu știți să vă faceți treaba?
  Distribuiți pentru ca să știți ce vă așteaptă! Mai multe informații despre acest țânțar le găsiți aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Aedes_albopictus  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!