• Ultimele știri

  sâmbătă, 3 septembrie 2016

  Un primar se laudă, are și cu ce: „Cei care cred in România, fac lucruri. Pentru cei care nu cred, “SHARE” să vadă și ei că se poate”

  Primarul din Râșnov a reușit să transforme localitatea într-una pe care turiștii o vizitează cu plăcere. Cetatea, Centrul istoric, Trambulinele de pe Valea Cărbunării au fost refăcute/făcute cu cap iar acest lucru se vede. Pe pagina sa de Facebook, primarul Adrian Veștea a postat:


  Cei care cred in România, fac lucruri. Pentru cei care nu cred, “SHARE” să vadă și ei că se poate. Așa arată stația de plecare a liftului pe plan înclinat de la Râșnov. Vă așteptăm să-l testați (poză needitată)


  Deși primul câștigător al licitației ne-a lăsat baltă și aproape am pierdut finanțarea europeană pentru renovarea centrului orașului Râșnov, nu ne-am lăsat.  Am reorganizat rapid licitația, i-am acționat în instanță pe cei care ne-au dus cu vorba. Cu răbdare și perseverență, am reușit. Noul centru european al Stațiunii Râșnov, vă așteaptă la o plimbare romantică de seară.

  “SHARE” să vadă toată lumea că se poate să nu ne lăsăm călcați in picioare, de firmele străine neserioase.

  Încă o realizare de excepție a comunităților unite. Astăzi am deschis cel mai modern adăpost pentru cățeii fără stăpân din România.


  Alături de doamna viceprimar Ducar Mariana, am inaugurat un centru modern, dotat cu absolut toate utilitățile și infrastructura necesară pentru a se încadra în standardele europene foarte stricte.


  Mulțumesc pe această cale comunităților partenere: Râșnov, Săcele, Predeal, Ghimbav, Codlea, Hărman, Hălchiu, Sânpetru, Cristian, Feldioara și Bran.

  Situația trambulinelor de la Complex Sportiv Râşnov (Valea Cărbunari).

  Cetatea Rasnov

  Program de vizitare: LUNI – DUMINICĂ 9 :00 – 19:00
  PREȚUL BILETULUI
  * incepand cu 1 ianuaria 2016 pretul
  biletului s-a modificat.

  Adulți / seniori – 12 lei
  Elevi / studenți – 6 lei

  Studenţii beneficiază de reducere
  pe baza legitimaţiei de studii.
  Intrarea este liberă pentru persoanele cu dizabilităţi.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!