• Ultimele știri

  miercuri, 14 septembrie 2016

  Un primar a găsit soluția pentru a-i îndepărta pe imigranții musulmani de localitatea sa

  Mesajul primarului a stârnit controverse pe Internet, unii spunând că mesajul nu ar fi adevărat, iar alții spunând că primarul a declarat public părerea sa despre musulmani. Rămâne la decizia dvs. de a considera dacă este sau nu adevărat. Noi însă vă vom indica surse externe. Articolul poate fi privit ca fiind unul educațional.


  Părinții musulmani au cerut eliminarea de carne de porc în toate cantinele școlare dintr-o suburbie din Montreal. Primarul din suburbia Montreal de Dorval, a refuzat, iar notarul orașului a trimis o notă tuturor părinților pentru a explica de ce, relatează The Gray Factor.

  „Musulmanii sunt nevoiți să înțeleagă că trebuie să se adapteze la Canada și Quebec, la obiceiurile, tradițiile sale, la felul său de viață, dacă au ales să emigreze în această țară.

  E necesar să înțeleagă că trebuie să se integreze și să învețe să trăiască în Quebec. Ei sunt cei trebuie să-și schimbe stilul de viață, nu canadienii care i-au primit cu generozitate.

  Musulmanii trebuie să înțeleagă un lucru: canadienii nu sunt nici rasisti, nici xenofobi! În comparație cu alte națiuni, canadienii nu sunt dispuși să renunțe la identitatea lor și cultura lor.

  Iar dacă Canada este un teren de bun venit, nu numai primarul de Dorval salută străinii, ci și oamenii canadieni din Quebec – ca un întreg.

  În cele din urmă, ei trebuie să înțeleagă că în Canada (Quebec), cu rădăcinile sale iudeo-creștine, pomi de Crăciun, biserici și festivaluri religioase, religia trebuie să rămână în domeniul privat.

  Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii la Islam și Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul și nu se simt confortabil în Canada, există 57 de țări musulmane în lume, cele mai multe dintre ele sub-populate și gata să-i primească cu brațele deschise.

  Dacă vă părăsiti țara pentru Canada, și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună în Canada decât în altă parte. Întreabă-te doar o dată, „De ce este mai bine aici, în Canada, în cazul în care ai venit?” O cantină cu carne de porc este o parte a răspunsului.

  Și dacă nu vă place stilul nostru de viață în Canada, mergeți înapoi de unde ati venit. Noi nu am cerut să veniti aici. A fost alegerea voastră„.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!