• Ultimele știri

  duminică, 18 septembrie 2016

  Un băieţel român are IQ-ul mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein

  Cea mai inteligentă persoană din Dover este un român de numai 11 ani, relatează publicaţia Dover Express. Mihail Iulian Bărăscu a obţinut un scor de 162 la testul IQ, mai mult decât Stephen Hawking şi Albert Einstein.


  Micuţul vorbeşte perfect engleza şi este în topul celor celor mai inteligenţi 1% dintre oamenii din Marea Britanie.

  Scrie un roman

  Jurnaliştii de la Dover Express au vizitat pe miculul geniu şi au aflat că familia sa s-a mutat în Marea Britanie în anul 2009.

  Iulian declară că cel mai mult îi place să stea la calculator, dar nici literatura nu-i displace. De curând el a început să scrie un roman declarând: “Nu spun că nu îmi place realitatea – dar poate fi plictisitoare câteodată”, a explicat Iulian.

  Teoria privind apariţia Universului

  În mai puţin de două ore cât au stat de vorbă jurnaliştii cu părinţii săi, băiatul le-a explicat jurnaliştilor cum a apărut Universul şi de ce puiul a apărut înaintea oului. Teoria lui este în contradicţie cu cea a celebrului astrofizician Stephen Hawking.

  “Are atât de multă imaginaţie. Uneori este prea mult. Noi îi spunem să o lase mai încet”, a spus mama băieţelului, de profesie medic stomatolog.

  “În definitiv este un copil foarte bun şi nu vrem să-l forţăm mai mult”, a explicat tatăl, care a mărurisit că nu de puţine ori are discuţii contradictorii cu fiul său.

  Articol relatat de portalul Evz.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!