• Ultimele știri

  vineri, 2 septembrie 2016

  Trădările continuă: Cioloș anunță PRIVATIZAREA portului Constanța

  Premierul Dacian Cioloș a anunțat că privatizarea portului Constanța va avea loc după ce acesta va deveni performant. "Am transmis și acolo, pentru că e o companie de stat portul Constanța. Înainte de a vorbi de privatizări la portul Constanța sunt niște lucruri pe care noi trebuie să le facem în România pentru a crește performanța portului, să terminăm acolo cu niște lucruri care nu funcționează bine de mai mulți ani.


   (...) Dacă ne mulțumim doar cu faptul că natura ne-a plasat bine acolo nu e suficient ca să facem afaceri performante. Deci trebuie să folosim ce ne-a dat natura și să ne folosim și inteligența și onestitatea și eficiența ca să punem portul ăla încet, încet pe picioare și acolo iar trebuie câțiva ani și pe urmă vom vedea cu cine o să se decidă să se facă parteneriat", a declarat joi premierul Dacian Cioloș.

  Premierul a negat că Olanda ar fi cerut portul Constanța în schimbul sprijinului pentru Schengen. O informație în acest sens a fost prezentată în urmă cu câteva luni într-un comentariu Deutsche Welle.

  "Mie nu mi-a cerut nimeni portul Constanța când am fost în Olanda ca să intrăm în Schengen. (...) Niciun politician din Olanda cu care am discutat n-a condiționat relația dintre portul Constanța și Rotterdam de intrarea României în Schengen. (...) Pot să vă asigur că, cel puțin la nivelul meu, nu s-a pus problema asta", a spus premierul Cioloș, răspunzând unei întrebări în timpul Dialogului cu cetățenii, organizat de Comisia Europeană, la care a fost prezent și vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.

  Sursa: flux24.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!