• Ultimele știri

  luni, 12 septembrie 2016

  Se deschide cel mai modern aquapark din Vestul României. Vezi cum arată:

  Reprezentanții Aquapark-ului Nymphaea din Oradea au anunțat data oficială a deschiderii complexului. Orădenii și turiștii se vor putea bucura de cel mai modern aquapark din zonă începând cu data de 10.09.2016.


  „După finalizarea verificărilor și optimizarea fluxului vizitatorilor, pentru o experiență de neuitat în cadrul Nymphaea Aquapark Oradea, putem transmite publicului data deschiderii oficiale. Nymphaea Aquapark Oradea va avea deschiderea sâmbătă,10.09.2016!

  În perioada următoare, până la deschidere, vor continua testele de anduranță, se va face pregătirea personalului, testarea sistemelor informatice și aprovizionarea cu produse necesare atât zonei wellness cât și unităților de alimentație publică.

  Îi așteptăm atât pe orădeni cât și pe turiștii veniți din alte localități să se bucure de cel mai modern aquapark începând de sâmbătă,10 septembrie, de la ora 10,00”, au transmis reprezentanții aquapark-ului.
  Aquapark Nymphaea este unul dintre cele mai moderne din ţară şi se întinde pe 7 hectare. Ştrandul Municipal Oradea s-a transformat într-un aquapark în urma unui proiect de 88,3 milioane de lei noi.  Complexul cuprinde 14 bazine şi 12 tobogane, în mai multe clădiri, un complex multifuncţional, o clădire pentru bazinele acoperite împărţite în trei zone cu specific family, relax şi aventură, precum şi un complex comercial destinat consumatorilor. În incinta spaţiului de agrement vor funcţiona terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi, precum şi o parcare cu 230 de locuri.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!