• Ultimele știri

  joi, 8 septembrie 2016

  Să se îndeplinească oare visul lui TESLA? Ar putea fi ȘTIREA SECOLULUI!

  Elon Musk , proprietar si fondator : Tesla Motors si Space X anunta recent ca: “In cateva saptamani va fi prezentata o inventie revolutionara ce va duce la independizarea energética a populatiei”. ” 


  Chiar daca nu au fost prezentate date tehnice , se pare ca ar fi vorba despre o baterie de hidrogen ce odata incarcata poate oferi necesarul de energie eléctrica pentru toate utilitatile unei locuinte ( iluminat , televizor , frigider, masina de spalat …etc ) , pentru o saptamana intreaga .

  Aceste baterii pot fi reincarcate direct de catre populatie prin montarea a doua placi solare sau a unui sistem eolian

  Deasemeni , Elon Musk a propus construirea de puncte de reincarcare pentru aceste baterii in folosul populatiei , la un cost 0 ! Adica GRATIS !!!

  Daca acest inventator nu va dispare ” misterios, nu va fi inchis in vreun ospiciu sau nu se va” sinucide ” (!) , in cel mult sase luni va incepe productia in serie si comercializarea acestor baterii .

  Elon Musk declara si faptul ca : ” In SUA , acest proces de independizare energética a populatiei , cred ca se va face mult mai rapid decat in tarile europene , unde companiile elecrice si guvernele detin un control total asupra producerii si distribuirii energiei electrice”

  Bateriile cu hidrogen sunt deja folosite de ” Toyota Miray ” si Tesla Roadster “, autoturisme electrice ce au reusit sa parcurga 650 de km fara a necesita o reincarcare.

  In urma cu cateva luni , Mark Zuckerberg ,proprietar al retelei de socializare Facebook si a Internet.org s-a aratat a fi preocupat de un alt proiect propus de Musk :Internet gratis in orice loc de pe planeta , prin folosirea unui sistem de micro-sateliti .

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!