• Ultimele știri

  miercuri, 14 septembrie 2016

  România are DATORIA să se PREGĂTEASCĂ de ce e MAI RĂU

  Gestul ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, de a se fotografia cu steagul secuiesc în mână stârnește reacții din lumea politică. Primele astfel de reacții au venit de la Bogdan Diaconu, Adrian Năstase și, mai nou, Sebastian Ghiță. Deputatul de Prahova susține că diplomatul american trebuie să dea explicații.


  „Parteneriatul strategic cu SUA este cea mai valoroasă alianţă a României. La fel privim şi prezenţa militară americană la Deveselu şi Kogălniceanu. În cadrul acestui parteneriat şi în interiorul UE, totuşi, naţia română trebuie să se afirme ca egală celorlalte naţii şi trebuie să-şi reprezinte interesele, să-şi apere limba, cultura şi credinţa. Pentru aceste idei va milita Partidul România Unită şi sunt convins că din ce în ce mai mulţi români ne vor urma”, a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro.

  Deputatul PRU afirmă că formațiunea din care face parte va denunţa „aceste poziţii ca fiind antinaţionale şi antistatale şi vom propune legi în parlament care să păzească România de această propagandă perversă şi dăunătoare. Nu vom mai accepta şi vom combate puternic teoriile ONG-iste cum că românii sunt proşti, hoţi, corupţi şi neguvernabili. Partidul România Unită va fi acel partid românesc care va reprezenta interesele românilor și ale capitalului românesc.”

  Potrivit lui Ghiță, ambasadorul Klemm „trebuie să ne dea tuturor detalii despre semnificaţia gestului său”. Partidul România Unită a început să se pregătească pentru acest sfârşit de an politic tocmai pentru că situaţia regională s-a deteriorat foarte tare, mai spune deputatul.

  În ciuda caracterului naționalist al PRU, Ghiță afirmă că partidul din care face parte nu promovează izolaționismul. „Însă cred că suntem datori să ne apărăm şi să ne păstrăm identitatea naţională, cea culturală şi cea de limba. Un partid românesc, un partid care să reintroducă acel concept atât de necesar numit SUVERANISM NAŢIONAL este astăzi mai necesar că oricând României. Incapacitatea PSD şi a PNL de a-şi asuma un mesaj naţional care să-i reprezinte pe români începe să fie vizibilă. De aceea PRU este din ce în ce mai vocal. România are în această situaţie datoria să se pregătească pentru ce e mai rău. Cu Ucraina practic un nonstat şi Moldova aproape de a fi trecută sub influenţa nocivă a Rusiei, România se află în faţa unei grele provocări. Turcia, Bulgaria şi Serbia şi-au întărit legăturile cu Rusia, iar Orban dă semne serioase de nervozitate în relaţia cu Uniunea Europeană”, a mai declarat Ghiță.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!