• Ultimele știri

  marți, 27 septembrie 2016

  Ponta iese la atac! Criminalilor – pe 11 Decembrie o sa vedem ce cred restul de 19.999.997 de romani care nu se lasa manipulati de voi!

  Victor Ponta iese la rampa si lansează un atac extrem de dur la mai multe personaje din viața politică și publică. „Sa va explic pe romaneste ( limba aia pe care nu o inteleg nici Tehnocratii nici Propagandistii) –


   prin neaplicarea in 2016 a Ordinului 75 ( care prevede ca romanii sa aiba acces la medicamente la pretul cel mai mic din UE) tocmai platim 400 MILIOANE EURO / an in plus din Bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate/ si avem un numar de mii sau zeci de mii de romani care mor sau isi agraveaza bolile pentru ca nu isi permit sa cumpere anumite medicamente scumpe!

  Unde se duc cei 400 milioane Euro? In profitul companiilor internationale producatoare – adica acele companii care l-au numit si il sustin pe „tehnocratul” Vlad Voiculescu ( cel care a lasat salariul de 10 ori mai mare de la Viena ca sa fie ministru si e de acord sa se mai „sacrifice” 4 ani pe listele parlamentare ale USR si in viitorul guvern PNL-USR)!

  400 MILIOANE EURO paguba anuala pentru sistemul de sanatate din Romania – mii de morti si bolnavi ramasi fara medicamente !!! Gorghiu, Clotilde , Tapalaga, Mandruta si restul „Sectei” – oare o sa organizati un protest pe Facebook in fata la Ministerul Sanatatii???

  Criminalilor – pe 11 Decembrie o sa vedem ce cred restul de 19.999.997 de romani care nu se lasa manipulati de voi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!