• Ultimele știri

  joi, 15 septembrie 2016

  Ne pregătim de război? 500 de tancuri AMERICANE au ajuns în România – jumătate din cât are Armata Română

  Conflictele ultimilor ani nu anunță nimic bun pentru omenire. Interese financiare și geostrategice uriașe au aruncat în aer țările arabe prin așa numita „Primăvară arabă”, iar în țara vecină Ucraina, războiul cu Rusia poate degenera oricând. 


  Peste toate, atentatele teroriste din Europa, dublate de iresponsabilitatea liderilor UE care țin morțiș să islamizeze continentul prin încurajarea invaziei musulmane, amplifică tensiunea și nesiguranța.

  În acest context, potrivit unor surse, 500 de tancuri americane au fost aduse în România (300 de tancuri doar în iunie, în Portul Constanța, conform Digi 24), chipurile pentru exerciții militare. Doar că pentru exerciții ajungeau și 50. Cu 500 de tancuri ai o armată veritabilă. 500 de tancuri înseamnă jumătate din numărul de tancuri pe care îl are Armata Română. Și atunci? Ne pregătim de război?


  De 70 de ani, omenirea nu a mai avut o conflagrație mondială. Se pare că pentru cei care vor să domine lumea este prea mult. De ce? Păi, zic ei, lumea s-a înmulțit peste măsură, încă sunt mulți proprietari de pământ și locuințe, de resurse strategice etc. Iar un război global (așa cum s-a întâmplat după ultimele două) așează lucrurile în interesul forțelor Noii Ordini Mondiale – Războiul în sine este o sursă de îmbogățire pentru marii păpușari, iar o reconstrucție ulterioară îi face și mai bogați pentru că, dacă în prima fază vor finanța înarmarea pentru toate taberele, în a doua fază tot ei vor fi cei care vor finanța reconstrucția. Doar că, peste toate, ce a mai rămas din resursele popoarelor vor ajunge în proprietatea lor. Mai mult decât atât, vor avea și mai multe argumente să restrângă drepturile omului și să transforme societatea pe care o cunoaștem într-o dictatură electronică în care nu o să poți mișca o frunză fără ca sistemul să știe sau să vadă, dacă dorește asta…

  Așadar, ne pregătim de război? Și dacă da, împotriva cui? Dar cea mai importantă întrebare ar fi următoarea: în războiul cui vom fi împinși, pentru cine vom fi carne de tun?

  Poate că răspunsul ni-l dă președintele Stratfor, George Friedman, care într-un discurs public din acest an spunea că țările Europei de Est, printre care și România, trebuie folosite de americani ca un tampon între Europa și Rusia și că este esențial să fie blocată o apropiere dintre Rusia și Germania, care reprezintă unul dintre cele mai mari pericole pentru interesele americane!

  Așadar, ne pregătim de război!

  Adrian Albu

  Video cu o parte dintre aceste tancuri americane, filmate la Suceava:  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!