• Ultimele știri

  miercuri, 21 septembrie 2016

  Masonul Albert Pike despre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL: Noi controlăm ISLAMUL și îl vom folosi pentru a distruge VESTUL

  În acest scurt documentar vom discuta trei predicții de război mondial ale lui Albert Pike. Există site-uri cu aceste informații, cu toate acestea cred că cel mai important aspect al predicțiilor sale este că Illuminati folosește Islamul pentru a-și atinge obiectivele. 


  Albert Pike, a declarat în mod deschis că Islamul va fi componenta centrală într-un război împotriva Occidentului și că Illuminati va conduce Islamul într-o confruntare directă cu Occidentul. Am văzut deja ceea ce Noua Ordine Mondială a făcut cu Islamul. Scopul este de a instiga la o criză, escorta milioane de musulmani națiunilor europene, înființarea instanțelor Sharia. Principalele ținte au fost femeile europene fiind afectate de agresiuni sexuale și violuri. Totul a fost planificat, stabilind scena pentru al treilea război mondial. La fel cum au stabilit scena pentru primul și al doilea război mondial.


  Dupa ce Islamul iși va termina scopul, va fi înlăturat pentru a face loc sistemului LUCIFERIC. Toți musulmanii vor participa la noul sistem și se vor inchina lui Lucifer.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!