• Ultimele știri

  luni, 12 septembrie 2016

  George Becali a "explodat" în direct: "Eu iau toţi masonii şi îi bag în sac. Sunt mai bogat decât toată loja aia a lui".

  Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic informaţia oferită de ProSport în urmă cu câteva zile, conform căreia Armata, împreună cu afacerişti din Rotary Club şi suporteri, încearcă să formeze o nouă echipă.


  Finanţatorul Stelei merge pe acelaşi discurs pe care l-a avut şi Reghecampf sâmbătă. Omul de afaceri îi învintă pe generali să creeze o nouă echipă şi să înceapă din Liga 4, urmând exemplul Rapidului:"Dacă Armata vrea să facă o nouă echipă, să facă. De ce trebuie să aştepte să se desfiinţeze echipa mea? Asta nu se poate! Sa-şi facă echipă, să o numească Steaua şi să înceapa din Liga 4, ca Rapid. Acea echipă se poate numi Steaua, dar nu poate lua palmaresul echipei mele şi nici coeficientul UEFA. Dar nu pot exista echipe departamentale, nu se poate ca o echipă să depindă de Armată.

  Generalii vor să câştige 3,7 milioane de euro în istanţă, ca prejudiciu. Dacă se va întâmpla asta, echipa va intra în faliment şi se va desfiinţa. Eu nu dau de la mine atâţia bani", a spus Becali, la Sport.ro.

  Implicarea lui Eduard Koler în posibilul proiect l-a enervat pe Becali, care nu a pierdut timpul şi a ieşit imediat la atac: "Armata vrea să facă echipă cu cineva care zice că e mason. El nu are nici cinci bani. Este un neica nimeni. Eu iau toţi masonii şi îi bag în sac. În România, masoneria este zero. E un trepăduş care îşi face poze cu Jan Pavel. Eu sunt mai bogat decât toată loja aia a lui.", a tunat Becali.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!