• Ultimele știri

  luni, 5 septembrie 2016

  Exemplu de ADEVĂRAT premier? Dacian Cioloş a călătorit până la Munchen cu o cursă de linie, la clasa Economic

  Premierul Dacian Cioloş a călătorit duminică până în Germania, unde face o vizită oficială, cu clasa Economic a unei curse aeriene de linie TAROM, transmit Știrile TVR. Când a urcat în avion, Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar acesta a refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc.


   Sub ochii celorlalţi călători, premierul şi-a făcut loc, cu bagajul, până la scaunul său şi s-a aşezat alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache. Întreaga delegaţie oficială, în jur de 8 persoane, a călătorit cu clasa Economic, spune siteul TVR.

  La sosirea pe aeroportul din Munchen, premierul a fost aşteptat de ambasadorul Emil Hurezeanu. După aterizarea avionului, ceilalţi pasageri s-au ridicat, iar una dintre stewardese le-a cerut ca să se aşeze până când iese din avion delegaţia oficială. Călătorii nu au comentat, premierul a zis "asta din cauza noastră" şi şi-a cerut scuze, ieşind, mai afirmă Știrile TVR.  De regulă, demnitarii călătoresc în vizite oficiale la clasa Business, completează TVR campania de piar pentru Cioloș.

  Prim-ministrul Dacian Cioloș efectuează, în zilele de 4 și 5 septembrie, o vizită oficială în Germania, la Munchen, informează site-ul Guvernului.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!