• Ultimele știri

  miercuri, 14 septembrie 2016

  Doctorița certăreață din trafic: Este vorba despre „proprietate intelectuală”. Prin publicarea acestui video, mi-au fost încălcate drepturile

  Se dă în spectacol în fața camerelor video, după care pretinde că i-au fost încălcate drepturile. Este vorba despre eroina principală a unui material video, publicat pe pagina de Facebook a grupului StopHam. 


  După publicarea materialului video, femeia le-a scris în privat administratorilor grupului, subliniind că i-a fost încălcat dreptul la „proprietate intelectuală”.

  UNIMEDIA amintește că Ala Covalciuc s-a făcut cunoscută după ce pe rețelele de socializarea a fost publicat un material video în care ea înjură și arată gesturi obscene unui șofer.


  Femeia a fost recunoacută de către internauți. Aceasta este de profesie medic și activează la o clinică privată din capitală.


  Scandal pe strada Mihail Kogălniceanu din Chişinău. Un cuplu se deplasa cu maşina regulamentar, iar după câteva clipe bărbatul de la volan a fost nevoit să evite două situaţii de accident.

  Conducătorul unui sedan Mazda i-a tăiat calea de mai multe ori, potrivit autoblog.md.

  Văzând ce se întâmplă, soţul femeii care a filmat imaginile de mai jos l-a atenţionat pe conducătorul iresponsabil prin câteva semnale ale claxonului. Celălalt, indignat, s-a oprit în mijlocul drumului şi a ieşit din maşină împreună cu soţia sa.

  După un schimb de replici tăioase, înjosiri şi ameninţări, cei doi huligani au plecat şi s-au făcut nevăzuţi, în timp ce victimele acestui incident neplăcut au solicitat ajutorul poliţiei.

  De menţionat că doamna care s-a dat în spectacol în faţa camerelor a fost identificată de internauţi. Aceasta este medic la o clinică privată din capitală. Video mai jos:

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!