• Ultimele știri

  miercuri, 21 septembrie 2016

  Daniel Ghiță, atac dur la PRU: "Dați jos sigla cu Vlad Țepeș!"

  Un mesaj foarte dur la adresa ultimelor mișcări din PRU a fost postat de campionul de kickboxing Daniel Ghiță pe pagina sa de facebook. Daniel Ghiță a fost membru PRU dar și-a dat demisia în urmă cu aproape două luni, invocând nerespectarea principiilor.


  "Opriti-va cu teatru asta ieftin. PRU sunteti extrem de penibili. Unde va este demnitatea, onoarea? Am dat dislike la pagina PRU. Eu am crezut ca este un partid patriotic. Forta nationala a poporului roman nu are limite. POPORUL este forta, nu parlamentarii! Dati sigla jos cu VLAD TEPES. Nu insultati un erou si patriot adevarat! Nihil Sine Deo", este mesajul lui Daniel Ghiță către PRU.

  Pe data de 8 iulie, Daniel Ghiță își anunța demisia cu următorul mesaj: "Am luat decizia să demisionez din Partidul România Unită. Sunt un naționalist și un activist hotărât și voi lupta pentru principii corecte și pentru binele poporului român până la capăt. Locul meu este numai acolo unde aceste principii sunt respectate. Defrișarea pădurilor m-a forțat să intru în politică. Rămân în politică pentru a-mi apăra țara! NIHIL SINE DEO", scrie StiripeSurse.ro.

  Mai mulţi parlamentari, printre care Daniel Savu, Cristian Rizea, Ion Eparu sau Marius Manolache, şi-au anunţat în ultimele zile demisia din PSD şi trecerea la PRU. După aceste înscrieri, preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a scris pe Facebook că acum îl aşteaptă în partid şi pe "VP", făcând referire la Victor Ponta. "De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici...îl aşteptăm pe VP!", a scris deputatul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!