• Ultimele știri

  joi, 15 septembrie 2016

  Dacă vă vine să credeți! Mascații au intrat în forță degeaba peste o bătrână de 84 de ani, apoi au intrebat-o dacă şi-a plătit curentul

  Mascații nu-și cer niciodată iertare când greșesc adresa! O bătrână de 84 de ani, din localitatea Coșteiu, judetul Timiş, a fost la un pas de moarte, miercuri dimineața, după ce s-a trezit cu trupele speciale în curte.


  Mascații au descins în curtea femeii, căutând un bărbat pe care îl suspectau că face afaceri ilegale.

  Bătrâna a suferit un atac de panică crezând că polițiștii îl caută pe nepotul ei care este plecat în străinătate. Femeia, care nici nu aude bine, a fost cu greu interogată de oamenii legii, care au constatat ca totul este o… greșeală și că persoana pe care o caută nu locuiește acolo.

  Conform publicatiei lugojonline.ro, batrana s-a speriat teribil cand s-a trezit cu mascatii peste ea si i s-a facut rau. Cu toate acestea niciuna dintre cele sapte persoane care au intrat peste ea nu au sunat dupa Ambulanta, vecinii fiind cei care i-au dat pastile de inima si calmante, a spus o ruda a femeii.

  Pentru a justifica totuși intervenția în forță unul dintre anchetatori a întrebat-o pe bătrână daca și-a plătit factura de electricitate.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!