• Ultimele știri

  vineri, 16 septembrie 2016

  Cine s-a găsit să ne spună nouă, ROMÂNILOR, că LAPTELE e CANCERIGEN?! AMERICANII care sunt aproape toți OBEZI!

  LECȚII DE NUTRIȚIE DE LA OBEZI. În ultimii ani se practică foarte mult lecțiile de nutriție. Sunt indivizi care apar pe ecran, unii dintre ei chiar cu un grad avansat de obezitate, care ne spun ce să mâncăm și ce să nu mâncăm. Dr. Mihai Petcu, fermier experimentat, crescător de vaci de lapte, este convins că mulți dintre acești așa-ziși nutriționiști ar trebui să 


  treacă mai întâi pe la un test psihologic și apoi să vorbească publicului.

  Dr. Mihai Petcu a explicat într-un interviu pentru Viața Satului, TVR 1, cum se găsesc unii pretinși nutriționiști să dea sfaturi românilor ce să consume și ce nu. Cum ne sunt dați drept exemplu americanii, care ne avertizează să nu mai bem lapte că e cancerigen. Tocmai americanii s-au găsit să ne dea sfaturi, ei care au grave probleme cu obezitatea morbidă! ne informează 
  agroinfo.ro

  Informațiile fără bază reală și, de multe ori, hilare pot face mult rău fermierilor care ne produc mâncarea. Unul dintre acești pretinși nutriționiști ar fi criticat roșiile crescute în îngrășământ natural, fără să știe despre ce este vorba. Același individ ar fi vehiculat la o televiziune comercială că laptele este cancerigen.

  Cum să mănânci roșie dacă crește pe bălegar?! Ăsta (nutriționistul care-și dădea cu părerea n.r.) este un sclerozat care nu a văzut că nu pui sămânța în balegă. Din balega de vacă se face un gunoi de grajd, o mraniță care este excepțională. Băiatul meu care a făcut facultatea în Franța, politehnica, a venit la eclipsă cu un coleg. Cât a stat francezul aici, băiat de profesor, nu era un sărăntoc care venise la mine să mănânce, să se sature, nu mânca decât roșii din solar pe care le cultivă soția mea și au un gust formidabil și brânză de vaci, care este foarte bună. Noi avem produse nemaipomenite și vine ăsta să spună că fructele sunt perfecte, dar la un măr faci 15 tratamente. Și nu-i răspunde nimeni?!

  Știți cum cumpără străinii mere din zonele cu mere? Intră în curtea țăranului și unde vede că sunt 10-15-20% stricate de acolo cumpără pentru că fără 15 tratamente merele se strică. Vorbea de DDT (insecticid n.r.), ăsta de 20 de ani nu se mai folosește. Dar el claxona! (avertiza n.r.)

  Vorbea despre ce au spus americanii că laptele e cancerigen. Peste jumătate din americani sunt obezi! Pe ăia mi dai mie model ce mănâncă?! Să mâncăm numai ierburi și așa mai departe. A apărut și o doamnă de tipul celor siliconate care a spus că laptele e cancerigen. Sunt picturi rupestre, am cărți de 6.000 de ani, mai eram noi 7,5 miliarde sau câți suntem dacă laptele era cancerigen?!

  Fermierul a adăugat că la țară se mănâncă de 10 ori mai mult lapte prin comparație cu orașul, iar la oraș unde consumul de lapte a scăzut, a crescut riscul de îmbolnăvire.

  China și Turcia sunt țări foarte prospere. Chinezii au cumpărat 14 milioane de vaci din Europa și turcii, 8 milioane de vaci. Vor să se omoare chinezii și turcii cu cancer din laptele de la vaci?! Pune punctul pe i fermierul.


  Dr. Mihai Petcu are una dintre cele mai vechi ferme de vaci de lapte din rasa Holstein, din România. Fermierul crește aproximativ 700 de capete de vaci în ferma sa din localitatea Pantelimon.

  PORTRETUL FERMIERULUI MIHAI PETCU ÎL GĂSIȚI AICI!

  Sursa: agroinfo.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!