• Ultimele știri

  duminică, 4 septembrie 2016

  Cântăreții de manele amenință că vor părăsi România din cauza ANAF-ului

  Cântăreții de manele amenință că vor pleca din România dacă fiscul nu revine la decizia de a le mai verifica averile. Avertismentul a fost lansat zilele trecute de celebra CATANGA, care conform curentul.ro ne-a amenintat:


   „Așa cum doctorii au plecat în străinătate, așa vom pleca și noi dacă ANAF o să ne ceară impozite„.

  Cu siguranta vor urma si proteste sau manifestații in strada din partea celor care susțin „manelaria” in Romania, iar pe rețelele de socializare iubitorii de manele vor încerca sa forteze mana guvernanților sa revina la decizia de dinainte, aceea de a nu scoate din vocabularul celebrilor cântăreți autohtoni expresia arhicunoscuta „FĂRĂ NUMĂR„!
  Nu este exclus sa apară si vreo petitie online in acest sens semnata de jumătate din locuitorii României.

  Lasand gluma la o parte, decizia de parasi Romania de catre cei care canta manele a venit in urma anuntului facut de ANAF, cum ca in perioada urmatoare persoanele care au dobândit venituri pentru care există suspiciunea că nu au s-au platit impozite vor fi controlate de inspectorii ANAF.

  Într-o primă etapă, urmează să fie cercetate 313 persoane, care intră în categoria „persoane cu venituri volatile„. Aici vorbim despre manelişti, interlopi, cămătari, vrăjitoare.

  Urmează descinderi la domiciliile acestor persoane şi dacă se demonstrează că au obținut venituri pentru care nu au plătit impozite, acestea vor fi confiscate şi persoanele în cauză vor primi amenzi. Bunurile dobândite fără a fi declarate vor fi confiscate, de asemenea, scrie antena3.ro.
  Așadar, Romania va „suferi” o mare pierdere prin plecarea acestor „valori culturale”. Sunteți de acord ca cei care cânta manele SA PLECE DIN ȚARĂ?

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!