• Ultimele știri

  joi, 8 septembrie 2016

  Britanicii îi URĂSC cu adevărat pe români. Suntem a doua cea mai DETESTATĂ naţie în Marea Britanie. Până şi musulmanii sunt mai populari ca românii

  Curios, românii sunt printre cei mai nepopulari imigranţi aflaţi în Marea BritanieImigraţia a fost una dintre temele fierbinţi atunci când s-a pus problema Brexitului. Imigraţia a crescut puternic în Marea Britanie în ultimii ani, după ce ţările din estul Europei au aderat la UE, iar cetăţenii acestora au putut circula liber.


  Totodată, crizele din Orientul Mijlociu şi nordul Africii au adus către Regatul Unit o mulţime de oameni aflati în căutarea unei vieţi mai bune şi mai sigure, noteaza Quarz

  Un recent studiu efectuat în Marea Britanie a arătat care sunt imigranţii ce le provoacă cele mai mari îngrijorări britanicilor.

  Studiul, efectuat pe un esantion reprezentativ de 1668 de adulţi, a relevat că 70 la sută dintre britanici consideră că imigraţia a fost prea mare în ultimii ani. Respondenţii au fost întrebaţi apoi căror imigranţi, aparţinând diferitelor state ale lumii, le-ar interzice să mai între în Marea Britanie.

  S-a dovedit că americanii sunt cel mai bine primiţi în Insula, urmaţi de canadieni, irlandezi, australieni şi suedezi.

  La coada clasamentului, cei mai nepopulari imigranţi sunt turcii, urmaţi de români şi nigerieni. Regăsim apoi pakistanezii, egiptenii şi ruşii în aceste ultime poziţii ale nepopularităţii.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!