• Ultimele știri

  marți, 6 septembrie 2016

  Băsescu: Intrarea lui Ponta în PRU este o diversiune. Omul ăsta e o maşinărie de minciuni

  Traian Băsescu susține că scenariul cu intrarea lui Victor Ponta în PRU este “o “diversiune, o şmecherie din aia pontistă”, iar fostul premier “e o maşinărie de minciuni”. “Nu intră în niciun Parlament PRU, nici cu Ponta în frunte. Asta este o diversiune tipică, o şmecherie din aia pontistă, vrea el să mai creeze încă un partid, 


  împreună cu care să facă mai multe procente”, a declarat duminică seară Traian Băsescu, la România TV.

  Întrebat dacă se teme că PRU va lua din electoratul PMP fostul șef al statului a negat, spunând însă că România nu are nevoie de un partid extremist cu este PRU.

  Băsescu i-a transmis lui Ponta că nu cunoaşte termenul frică, așa cum îl ironizase acesta recent.

  “Ce să-i spun lui Ponta, omul ăsta e o maşinărie de minciuni, sigur încă reuşeşte să păcălească românii (…) pentru că în mod iresponsabil a făcut risipă de resurse financiare. Dar ca să vorbim de frică, pe el l-am văzut că fuge din studio, de câte ori ai să-i pui o întrebare fuge (…)… Problema cu frica e cam aşa, vorbeşte un piticuţ de-asta de birou, iar în ce mă priveşte cu frica eu am trecut prin furtuni în Pacific, Atlantic, am fost cu nava în incendiu, în zonă de război (…) dacă mie mi-ar fi frică de Ponta sau de Diaconu sau de partidul ăsta, probabil că Ponta nu are noţiunea cuvântului frică. Eu nu mă pot speria de vorbe. Iar în ceea ce priveşte naţionalismul, cred că România nu are nevoie de un partid extremist, naţionalist care ia şi aruncă steagul UE”, a comentat Băsescu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!