• Ultimele știri

  luni, 5 septembrie 2016

  Al treilea război mondial în viziunea lui Albert Pike, maestru mason de grad 33

  Albert Pike s-a născut în Boston la data de 29 decembrie 1809, într-o familie de șase copii. Tatăl sau pe nume Benjamin iar mama Sarah Andrews Pike. A studiat la Harvard și mai târziu a lucrat ca Brigadier-General în Armata Federativă. După Razboiul Civil, Pike a fost acuzat de tradare și incarcerat. Președintele mason Andrew Johnson la data 22 Aprilie 1866 l-a eliberat și ziua urmatoare au avut o întâlnire personala la Casa Albă. 


  În data 20 iunie 1867, oficialii Ritului Scoțian i-au conferit Președintelui Johnson gradele de la 4 până 32 ale Francmasoneriei.

  Albert Pike a fost mason de grad 33 fondator și reformator al Ritului Scotin Antic și Acceptat, deținând funcția de Mare Comandor al Francmasoneriei Americane din anul 1859 pana in data mortii sale 1891. In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK).

  Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa “DOGMĂ ȘI RITUAL” ca: Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoașterea sa fiind rezervată doar Maeștrilor…, iar cealaltă este publică…

  În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un monument în memoria sa, pe care apare simplu doar numele Albert Pike, chiar daca Albert Pike a luptat cu toate puterile impotriva principiilor creștine, republicane și democrate care au format și au dus la evoluția Statelor Unite ale Americii.

  Generalul Albert Pike, i-a trimis lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871 faimoasa sa scrisoare, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.

  “Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.

  Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

  Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.

  Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”

  Textul original este azi retras şi nu mai stă la dispoziţia celor interesaţi.

  Să reţinem câteva aspecte: era anul 1871 (!!!) când Albert Pike vorbea nu doar de trei războaie mondiale, ci şi de răsturnarea ţarului Rusiei şi înlocuirea acestuia cu o nouă formă socială, comunismul; se vorbeşte despre conflictul mondial dintre nazişti şi comunişti într-un moemnt în care nu existau nici unii nici alţii; se discută depre distrugerea reciprocă a sioniştilor şi a islamului, la sfârşitul secolului al XIX-lea statul Israel fiind inexistent; se explică în linii mari distrugerea creştinismului şi înlocuirea acestuia cu luciferismul.

  Despre satanism în lucrarea sa “DOGMĂ ȘI RITUAL” Albert Pike spunea: Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu și misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții! Este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste.

  Albert Pike a murit la 2 aprilie 1891 şi a fost înmormântat în cimitirul Oak Hill, deşi cadavrul lui Pike, în prezent se află în sediul Consiliului de grad 33-al Ritului Scotian al Francmasoneriei în Washington, DC.

  Giuseppe Mazzini (n. 22 iunie 1805, Genova – d. 10 martie 1872, Pisa) a fost un jurist, democrat și luptător italian în mișcarea „Risorgimento” (în traducere „Renașterea Italiei”) (1815-1870).

  Cu toate că n-a reușit o democratizare după concepția sa, activitatea lui Mazzini a contribuit la slăbirea monarhiilor, la creșterea rolului cetățenilor liberi în societate și, în final, la unirea națională a Italiei.

  Sursa: jurnaluldenordvest.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!