• Ultimele știri

  marți, 30 august 2016

  VIDEO – Agresorii tânărului din Cluj-Napoca, REȚINUȚI! Care sunt acuzațiile

  Lucian Varadi și Cristian Sabo, cei doi tineri de 17 ani, din Cluj-Napoca, care l-au bătut cu bestialitate pe un altul de 18 ani, au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru 24 de ore. Agresorii își vor petrece următoarele 24 de ore în arest, după care vor fi prezentați în fața judecătorilor de la Judecătoria Cluj-Napoca, 


  cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, arată sursele publicației noastre – ZIARUL CLUJEAN.

  Victima a fost supusă unui examen medico-legal, iar legiștii au decis că viața nu i-a fost pusă în pericol. Aceștia i-au dat tânărului 7-8 zile de îngrijiri medicale. De aici, polițiștii au reușit să facă încadrarea faptei.

  Cei doi tineri sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

  Pedeapsa pentru o astfel de faptă este între 6 luni și 5 ani de închisoare sau amendă. Dat fiind faptul că agresorii sunt minori, pedeapsa se înjumătățește.

  Bătaia a avut loc duminică pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Agresorii și victima sunt din Cluj-Napoca. Pe imagini se poate auzi că se vorbește despre „legale”, cel mai probabil despre droguri.

  Bătăușii se numesc, potrivit unor surse, Lucian Varadi și Cristian Sabo și au câte 17 ani. Victima susține că pe unul dintre agresori îl cunoaște bine, în timp ce pe celălalt doar din vedere.

  În imaginile de mai jos apare un tânăr căzut la pământ și fără apărare, în timp ce alți doi îl lovesc brutal cu picioarele în corp și îl calcă pe cap. Un altul filmează scena.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!