• Ultimele știri

  luni, 29 august 2016

  Viceprim-ministru al Republicii Moldova: UNIREA este INEVITABILĂ și NECESARĂ

  Viceprim-ministrul pentru probleme sociale al Republicii Moldova Gheorghe Brega consideră că la o privire lucidă asupra destinului Republicii Moldova poate fi lesne de concluzionat că unirea cu România este inevitabilă și necesară.


  Liberalul susține că integrarea europeană a Republicii Moldova și-a pierdut valabilitatea și că Unirea este singura alternativă de dezvoltare pentru Republica Moldova. „Dacă nu facem Unirea, toți cei care doresc la Est vor avea soarta pensionarilor din Crimeea. Va veni premierul de la Kremlin și la solicitarea dvs. să vi se dea pensii, veți primi răspunsul pe care l-au auzit cei din Crimeea: <>”, notează Brega pe site-ul Partidului Liberal.

  „Reiese, dacă nu puteți răbda – pieriți toți de foame, bani oricum nu sunt. Bunăstarea nu există în dictaturi, ea există, într-un stat de drept și economie de piață și numai în așa structuri ca UE – numai Unirea ne va salva și ne va duce în Uniunea Europeană. Reiterez, este părerea mea personală, a unui cetățean, a unui părinte, bunel pe care îl preocupă și îl doare viitorul nepoților. Noi toți suntem părinți, bunei, nepoți și trebuie să ne gândim la viitorul nostru și a celor alături de noi. Nu vreau să fiu învinuit de nepoții mei că am fost un laș și am tăcut”, precizează fostul premier interimar.

  Sursa: infoprut.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!