• Ultimele știri

  marți, 30 august 2016

  STOP VIOLENȚEI! Apel către POLIȚIA ROMÂNĂ! Vezi cine sunt cei doi agresori care au bătut cu bestialitate un copil in plină stradă (video)

  Imagini șocante și cu un puternic impact emoțional circulă în aceste ore pe rețelele de socializare. În imagini apare un tânăr căzut la pământ și fără apărare, în timp ce alți doi îl lovesc brutal cu picioarele în corp și îl calcă pe cap. Un altul filmează scena.


  ACTUALIZARE

  AGRESORII CARE AU SNOPIT IN BATAIE UN TANAR PE O STRADA DIN CLUJ AU FOST RETINUTI DE POLITISTI PENTRU 24 DE ORE. Agresorii care au batut cu bestialitate un tanar pe o strada din Cluj au fost identificati si adusi la sediul IPJ Cluj pentru audieri. Ambii au fost ridicati de politie de la domiciliile lor. Victima a ajuns si ea la politie pentru a depunde plangere impotriva celor care l-au batut. Agresiunea a avut loc ieri dupa amiaza. Potrivit unor surse totul ar fi inceput din cauza unei tinere. Agresorii, dupa ce l-au batut, i-au sustras suma de 150 de lei si un telefon mobil. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore si maine urmeaza sa fie adusi in fata unui judecator cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. Victima are nevoie de 7-8 zile de ingrijiri medicale.


  ACTUALIZARE

  Unul dintre agresori a fost prins în urmă cu câteva momente. El este acum în custodia polițiștilor.

  Victima a fost transportată la UPU, direct de la audieri, pentru a i se stabili diagnosticul. În funcție de leziunile suferite, agresorii pot fi acuzați de o infracțiune destul de gravă.


  ACTUALIZARE

  Și cel de-al doilea bătăuș a fost prins de polițiști, în urmă cu puțin timp. (ora 20.15)

  Anchetatorii așteaptă de la medici diagnosticul victimei, iar în funcție de el se face încadrarea juridică a faptei.

  Ultima picatura de umanitate a murit. Vezi cum un copil este batut cu bestialitate de ceilalti doi fara ca nimeni ca intervina :

  Potrivit unor surse dintr-o retea de socializare cei doi agresori sunt din Cluj.

  Acestia sunt agresorii :


  Adresa de facebook : https://www.facebook.com/sabo.cristian.39

  si


  Adresa de facebook: https://www.facebook.com/Lucii.Nvm
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!