• Ultimele știri

  miercuri, 31 august 2016

  Proiectul de construire a MEGA-TEMPLULUI MASONIC din Bucuresti a primit unda verde. Sediul MLNR este ridicat pe un TEREN PUBLIC

  Hotnews: Sediul Marii Loje Nationale din Romania a primit unda verde de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde marti planului de urbanism prin care Marea Loja Nationala din Romania a cerut permisiune sa isi construiasca un sediu pe bd. Expozitiei nr. 24 F. 


  Noul sediu va avea patru etaje inaltime si va adaposti o parcare subterana, sali multifunctionale, un restaurant, un club, dar si un muzeu si o biblioteca.

  Terenul pe care se va edifica imobilul are o suprafata de circa 2.500 mp si a fost dat de RA-APPS in folosinta organizatiei pe o perioada de 40 ani. Dupa aprobarea Planului Urbanistic urmeaza ca Primaria sector 1 sa emita autorizatia de construire.


  Fisa proiect

  Beneficiar: Asociatia Marea Loja Nationala din Romania
  Elaborator: Desenatura – Atelier de proiectare
  Suprafata teren: 2.500 mp


  Indicatorii urbanistici aprobati existenti

  – inaltimea maxima: 6 si mai multe niveluri
  – Procent de Ocupare al Terenului : 50%
  – Coeficient de Utilizare al Terenului: 2,4
  – Functiune: centru de conferinte si expozitii


  Indicatorii urbanistici propusi

  – inaltimea maxima: doua subsoluri, demisol, parter si 4 etaje
  – Procent de Ocupare al Terenului : 55%
  – Coeficient de Utilizare al Terenului: 2,88
  – Functiune: sediul marii loje nationale din Romania

  Stiripesurse: Masonii îşi fac sediu nou în Bucureşti… lângă viitoarea moschee

  Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat marţi planul de urbanism prin care Marea Lojă Naţională din România a cerut permisiune să îşi construiască un sediu pe bd. Expoziţiei nr. 24 F. Noul sediu va fi în vecinătatea viitoarei moschei din Bucureşti, despre care s-a spus că va fi una dintre cele mai mari din Europa şi care a stârnit numeroase proteste, inclusiv din partea fostului preşedinte Traian Băsescu.

  Viitorul sediu al masoneriei va avea patru etaje şi va adăposti o parcare subterană, săli multifuncţionale, un restaurant, un club, dar şi un muzeu şi o biblioteca. Terenul pe care se va edifica imobilul are o suprafaţă de circa 2.500 mp şi a fost dat de RA-APPS în folosinţă organizaţiei pe o perioada de 40 ani. După aprobarea Planului Urbanistic, urmează că Primăria sector 1 să emită autorizaţia de construire.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!