• Ultimele știri

  duminică, 28 august 2016

  Ponta este SCĂPAT DE SUB CONTROL. Se folosește de TRAGEDIA din Italia pentru a lansa atacuri politice contra lui Klaus Iohannis

  Victor Ponta se foloseste de drama Italiei pentru a lansa noi atacuri politice impotriva adversarilor. El afirma ca, dupa cutremur, niciun politician italian „nu a iesit a doua zi sa spuna ‘Coruptia ucide'”.


  Ponta tine sa ofere inainte „condoleante” poporului italian, dupa care utilizeaza tragedia aceluiasi popor pentru interese politice.

  „Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie ( stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula ) – si m-am bucurat ( pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna „Coruptia ucide” ( desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului!”, a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.  Ministerul Afacerilor Externe a anuntat sambata seara ca inca un cetatean roman din Italia si-a pierdut viata in urma cutremurului produs pe 24 august, ceea ce ridica bilantul total al celor decedati la 11 si al celor disparuti la 14, in vreme ce alti sase romani au fost raniti si se afla in spital.

  Numarul victimelor in urma seismului din Italia a ajuns la 291.

  Sursa: aktual24.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!