• Ultimele știri

  marți, 30 august 2016

  Niciun atentat nu o va descuraja să islamizeze Germania! Merkel mai aduce 300.000 de imigranți musulmani în Germania până la sfârșitul anului

  Cu toate că sâmbătă, 27 august, în Berlin s-au scandat lozinci împotriva migranților și a lui Merkel, acuzată de mulți germani că islamizează Germania, cu toate că în urmă cu o lună mai multe atentate înfăptuite de imigranți musulmani au însângerat țara lui Goethe, Merkel nu intenționează să acționeze în interesele nemților! 


  Cu o popularitate din ce în ce mai mică, cancelarul german este hotărât să își arunce în aer țara, până la finele mandatului pe care îl are, așa că va gira aducerea a încă 300.000 de migranți musulmani în Germania, până la sfârșitul acestui an, pe lângă milionul adus anul trecut.

  Conform Evz.ro 
  <>

  Și apar din nou întrebările: În folosul cui se face această colonizare arabă a Europei? În folosul cui se ascund infracțiunile imigranților? Este evident că nu în folosul europenilor… Dar în interesul cui atunci? Oare în interesul păpușarilor planetari care plănuiesc metisarea Europei de la începutul secolului, pentru a forma un conglomerat european etnic neclar, mai ușor de condus?

  Singura speranță a Europei este ca forțele patriotice din toate țările (numite naționaliste sau extremiste de presa manipulatoare) să prindă putere, să preia cât mai repede conducerea și apoi să îi tragă la răspundere pe cei care lucrează la atomizarea etnică și culturală a națiunilor continentului nostru.

  Adrian Albu


  Peste 300.000 de migranţi vor sosi în Germania până la sâfrşitul acestuia an, a precizat Frank-Juergen Weise, şeful Biroului Federal pentru Migraţie şi Refugiaţi.

  Frank-Juergen Weise a declarat pentru publicaţie de limbă germană Bild am Sonntag că biroul pe care îl conduce va fi în mare dificultate dacă însă această cifră se va dovedi mult mai mare decât cea estimată, scrie BBC. Oficialul german speră însă ca totuşi numărul nou veniţilor să rămână în jurul cifrei estimate.

  De anul trecut până în prezent, peste un milion de migranţi şi refugiaţi din Orientul Mijlociu, Afganistan şi Africa au sosit în Germania. Ministrul german de Externe spune că, numai în primele şase luni ale lui 2016, 390.000 de migranţi au depus solicitări de azil, nefiind clar câţi dintre aceştia au sosit în 2015, respectiv, 2016.

  Domnul Weise spune că Germania încearcă să angajaze un număr cât mai mare dintre solicitanții de azil, dar admite că integrarea acestora în societate “necesită timp şi costuri uriaşe”.

  Între timp, în contrast cu primirea călduroasă de acum un an, numărul celor care se opun politicii migraţioniste a cancerlarului german Angela Merkel este în continuă creștere. Sâmbătă, mai mulţi membri ai unei formaţiuni de dreapta au scandat în Berlin împotriva migranţilor şi a lui Merkel pe care o acuză de “islamizarea” Germaniei.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!