• Ultimele știri

  marți, 30 august 2016

  Malin Bot rupe tacerea, de ce a fost scos de pe B1 TV: „Mi s-a reprosat ca ii spun lui Dragnea ‘INFRACTOR’. Au zis ca sunt taliban”

  Jurnalistul Malin Bot aduce noi precizari in privinta deciziei comune a management-ului B1 TV-EVZ de a-l scoate de pe post. Bot a anuntat luni ca demisioneaza de la EVZ, fara a oferi prea multe detalii despre motivele acestui gest.


  Malin Bot acuza, intr-o postare pe Facebook, ca PSD urmareste sa reduca la tacere toate „vocile oneste”.

  „PSD este si va ramane in istorie ca ‘Partidul infractorilor’ pentru ca acesta e singurul partid cu un condamnat presedinte, ales cu unanimitate ceausista. Acest partid vrea sa puna un infractor prim-ministru, daca va castiga alegerile parlamentare. Pentru a castiga a inceput deja miscarile. Miscari care includ reducerea la tacere a tuturor vocilor oneste. Nu vor sa-si asume niciun risc si de aceea am ajuns ca gestul simplu si normal de a spune adevarul sa fie catalogat ca ‘incisivitate excesiva'”. a scris Malin Bot.

  El spune ca a fost catalogat „taliban” pentru ca in emisiunile de la B1 TV spunea despre Liviu Dragnea ca este „infractor”.

  „Asa este, mi s-a reprosat ca sunt ‘taliban’ pentru ca ii spun lui Dragnea ‘infractor’. Pai nu e condamnat pentru comiterea unor infractiuni? Am ajuns sa avem de suferit in tara noastra daca spunem unui hot condamnat in Justitie ca e hot? Un hot care planuieste sa controleze Romania”, a adaugat Malin Bot.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!