• Ultimele știri

  sâmbătă, 27 august 2016

  Florin Zamfirescu: Ne ferim cu toții de termenul 'naționalist'. Păi ei ne obligă să gândim așa!

  Cunoscutul actor Florin Zamfirescu este noul purtător de cuvânt al Partidului România Mare, potrivit unui comunicat al formațiunii. Acesta a declarat că mesajul său este unul al normalității. „Nu aș fi intrat în dispute politice, dar nu se mai poate! 


  Am decis să mă implic în politică pentru că mesajul pe care simt nevoia să-l transmit este un apel la normalitate. Noi trăim într-o anormalitate permanentă și cred că majoritatea populației României stă într-o atitudine dezamăgită, așteptând să se întâmple ceva ca să poată ieși din amorțeală”, a declarat Florin Zamfirescu, în noua sa calitate de purtător de cuvânt al PRM.

  În opinia sa, PRM trebuie să facă apel la persoanele care nu au participat la alegeri.

  „Noi trebuie să oferim încredere celor 50% de nevotanți care stau acasă și care nu mai doresc să facă efortul de a alege. Șansa noastră este masa de votanți adormiți. Asta este efortul care trebuie să-l facem. Și din acest motiv mă angajez să transmit mai departe, să conving oamenii de forța fabuloasă pe care o au, doar votând. Vă dați seama că efortul este minim: doar un vot!”, a susținut el.

  Florin Zamfirescu consideră că românilor li se induce un sentiment de vinovăție dacă simt dragoste de neam și de tradiții.

  „Ne ferim cu toții de termenul 'naționalist'. Păi ei ne obligă să gândim așa! Ne bagă pe o direcție în care să ne simțim vinovați că ne iubim țara, că ne iubim părintii, că ne iubim cimitirul, că ne iubim bunicii și tradițiile. Suntem patrioți, toți cei care gândim așa”, a încheiat actorul.

  Sursa: activenews.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!