• Ultimele știri

  marți, 30 august 2016

  Dacă găsești bani pe parbrizul mașinii, NU-I LUA!

  O noua metoda de furt a aparut si in Romania. Folosita de ani de zile in strainatate, aceasta metoda ingenioasa a ajuns si in Romania. Închipuiţi-vă că aţi parcat maşina lângă un supermarket. Peste câteva minute reveniţi cu pungile pline şi le încărcaţi în portbagaj. 


  Vă aşezaţi în maşină să porniţi motorul şi când colo observaţi că sub ştergătoarele de parbriz se află nişte bancnote de lei, euro sau dolari. Ce noroc!

  În timp ce dvs. vă întindeţi după bani, brusc apare o persoană care urcă repede în maşină, porneşte motorul şi pleacă. Dvs. rămâneţi doar cu bancnota, asta dacă aţi apucat să o luaţi. Dar chiar şi aşa, ea probabil este falsă.

  Într-o asemenea situaţie ajung mulţi şoferi din SUA şi Europa occidentală, iar mai recent s-au înregistrat asemenea cazuri şi la noi.

  Trebuie sa dam mai departe astfel de informatii pentru ca toti soferii sa afle si sa stie cum se pot proteja de astfel de cazuri nedorite.

  Vă îndemnăm să fiţi deosebit de atenţi, mai ales atunci când mergeţi la cumpărături pentru sărbătorile ce urmează, când suntem deosebit de sensibili la tot felul de mici “miracole”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Google+

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!