• Ultimele știri

  duminică, 28 august 2016

  Aveți cont la această bancă? ZECI de români iși verifică ACUM conturile

  O mare banca din Romania s-a trezit peste noapte cu o problema uriasa: zeci de oameni isi verifica acum conturile dupa ce au aflat ca doua angajate ale bancii ar fi furat din conturi. In fata sediului sucursalei CEC Bank din orasul Zlatna s-au adunat cateva zeci de oameni ingrijorati, cu scopul de aprotesta sau chiar pentru a-si retrage banii dupa ce doua angajate ale bancii ar 


  fi furat bani direct din conturile clientilor, potrivit bzi.ro

  Un barbat, client al acestei banci, sustine ca i-ar fi disparut din conturi in jur de 80.000 de euro, suma reprezentand economiile sale dupa ce a muncit in strainatate. In cursul diminetii de vineri, 26 august 2016, cativa oameni s-au asezat in fata sediului bancii din Zlatna, numarul acestora crescand in timp pana s-a ajuns la cateva zeci de persoane.

  In timp ce unii dintre clientii bancii au solicitat doar extrase de cont pentru a-si verifica conturile sa vada daca nu le-au disparut si lor sume de bani, alti clienti au fost mai radicali si si-au retras banii depusi, protestand fata de felul cum le sunt protejate de catre aceasta banca economiile de o viata.

  Cateva zeci de persoane au depus plangeri la politie, reclamand faptul ca le-au disparut diverse sume de bani din conturile pe care le aveau la CEC Bank. In acest moment, doua angajate ale bancii sunt cercetate de catre politisti pentru delapidare si furt fiind suspectate ca ar fi sustras importante sume de bani din conturile clientilor bancii.

  Cele doua angajate ale bancii au fost concediate, banca deschizand de asemenea si o ancheta interna, precizand ca va acorda tot sprijinul autoritatilor pentru rezolvarea acestui caz.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!